Friday, September 19, 2014

Sorry for the silence, heres the reason! (+ Facebook pages for cosplayers)

Hi!
This blog has been a bit silent the whole summer and it is probably going to continue that way until December. Why? Well, I am currently doing an internship in Hong Kong, and this means I'm unable to work on any costumes or do any sewing until I get back home.
During the summer I made a lot of clothes for myself, but never got around to taking any photos. I was busy planning my trip and working. I also didnt really have the money for any costumes since I was saving everything up for this internship, and I'm glad I did because this is quite the expensive city I must say.

Seeing all the Tracon posts was pretty hard. Tracon has been my favorite convention since I first went there back in 2008 (I think). It is an inspiring event for me, and that's where I usually get the boost I need to continue cosplaying. But I must say being unable to sew or create costumes is also proving to be quite inspiring in its own way. I am only now realizing how relaxing and fun making costumes really is for me. I am looking forwards to starting my next big cosplay project when I get back to Finland. It will most likely be another World of Warcraft costume since I enjoyed making the last one so much. I am also looking forwards to completing Duela Dent, since that costume has been on hold for quite some time now. It is almost done, I just need to finish the top :)

I am also thinking about making a facebook page for my costumes, but it seems a bit excessive... I don't really see why people are making those pages? If you have one maybe write me a few lines on why you decided to make one? It would be helpful since I'm considering it :)

I'll be back with a real plan soon I hope!

4 comments:

  1. Minulta löytyy oma fb-sivu (törkeää mainostusta tähän: https://www.facebook.com/KifiaCosplay) ja miksi sen päädyin tekemään?
    Koen että fb on paljon vapaamuotoisempi kuin blogi, blogia varten haluaisin tehdä kunnollisia postauksia ja esimerkiksi yksittäiset meikkitestit eivät (enään) kuulu näihin omasta mielestäni :D
    On siis helpompaa pistää ns. "turhan päiväisiä" postauksia ja lisäksi koen että sitä kautta tavoittaa paljon enemmän ihmisiä joihin ei pakolla muiden sosiaalisten medioiden kautta edes tavoittaisi :)
    Itse en siis ajatellut että vou nyt musta tulee kuuluisa - fb on käytönnöllinen ja helppo paikka pitää kaikki cosplay-jutut yhdessä paikassa siistissä järjestyksessä ja tosiaan on vapaampaa postailla yksittäisiä wip/meikki kuvia :3 Jee!

    Toivottavasti teet oman sivusi!
    Also toivottavasti kommentistani nyt sai edes jotain selvää :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuota olen itsekin ajatellut, että olisi varmaan helpompi postata WIP kuvia facebookiin... Blogiin kuin postaa niin se tuntuu aina siltä että siihen pitäisi kirjoittaa kauheasti tekstiä :D En vain tiedä jaksaisinko ylläpitää niitä, ja sit tuntuu jotenkin typerältä tehdä sivut kun ei edes ole varma seuraisiko kukaan minua :D no minä aiankin lisäilen sinut :)

      Delete
  2. Innolla ensi vuotta odottaessa, kun saat Duelan valmiiksi ja aloittelet WoW-cossiasi! : ))

    Kifian kanssa ihan samaa mieltä eli Facebook on helpottanut yhteyden pitoa, mahdollistanut useampia päivityksiä ja saanut aikaan myös yhteenkuuluvuutta muun cosplayväen kanssa : ) Aluksi tuntui oudolta pitää cosplayfacebooksivua mutta nyt koen sen jo omakseni. Facebookiin saa nopeammin WIP-päivityksiä ja jaaritetua kaikkea enemmän tai vähemmän kivaa cospplaysta : D Ja joskus kun saa kommentteja, siitä on erityisen iloinen ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, itsellä on varmaan suurin kynnys se sivun luominen koska vaikka olen palloillut idean kanssa jo jonkin aikaa en vain saa tehtyä kun tulee jotenkin typerä olo siitä et tekee itselleen sivun... noh ehkä mä sit teen kun tulen kotiin koska toi on kyllä totta että facebookiin on helpompi lisätä esim. wip kuvia :)

      Delete