Wednesday, July 24, 2013

Halp! Peruukki apua kaipailen!

Tarvitsen apuanne!

Olen siis tekemässä Pixie cossin Traconin X-men ryhmään ja olen vähäsen hukassa peruukin suhteen. Mitään täydellistä peruukkia en tule löytämään, mutta olen nyt löytänyt neljä suht hyvää peruukkia ebaystä. Ongelma on etten osaa päättää niiden välillä, joten kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Tässäpä ensin muutama kuva hahmosta. Koska kyseessä on sarja jota piirtää useampi kuvittaja, hahmon hiusten väri/malli vaihtelee aika paljon:

Elikkä, yritin koota mahdollisimman paljon erinlaisia kuvia hiuksista :) Mutta sitten ongelmaan:
Ebayssä on kyllä paljon vaaleanpunaisia peruukkeja, mutta tuo sävy.... Tässä nyt ne neljä jotka minun mielestäni ovat parhaimmat:


kun nuo ylimääräiset leikkais pois niin olisi aika hyvän mallinen

tämä saattaa olla ihan saman värinen kuin toi ylempi, vain kuvattu eri valossa ja ehkä vähän eri värinen
tästä värsitä pidän, mutta laadusta en ole niinkään varma... epäilyttää aina tällaiset peruukit jossa on kirkkaampi väri, en halua että se näyttää punanaamio peruukilta päässä....
tästä mallista pidän, mutta väristä en ole varma...

Elikkäs, there you have it! Mikä noista teidän mielestä on paras? Tai onko teillä kenties muita ehdotuksia? Olen kiitollinen kaikesta avusta!

Niin ja edistyvätkö cossini? Ehkä sen verran että tämän viikon lopussa voisi tehdä pienen progress merkinnän :D

7 comments:

  1. Itse lähdin etsimään eBaysta hakusanalla "magenta", jos vaikka sellainen värisävy uppoaisi myös.


    http://www.ebay.com/itm/76-cm-Heat-Resistant-Long-Curly-Magenta-Fashion-Hair-Wig-/251291426018?pt=US_CSA_MWA_Wigs_Extensions&hash=item3a8222dce2

    WigFashinolla on yleisesti ottaen hyvin luonnollisen oloisia peruukkeja, eli kuitu on hivenen karkeampaa kuin perussynteettisissä peruukeissa. Tästä syystä siis ilme on luonnollinen, mutta peruukki voi takkuuntua vähän helpommin. Selvityssuihkeen pitäisi kuitenkin selvitä tästä.


    http://www.ebay.com/itm/NWT-Fashion-Women-Long-Curly-Magenta-Hair-Wig-/160999876031?pt=US_CSA_MWA_Wigs_Extensions&hash=item257c5725bf

    WigFeverillä puolestaan kuidun laatu on yleensä liukkaampi ja kestää harjaamista ja muuta käsittelyä pidempään, mutta ulkoasu ei ole niin kirkkaissa väreissä aivan yhtä luonnollinen, vaikkei WigFeverkään koskaan mitään muovimaisia ole myynyt. Ihan niitä perushyvälaatuisia.

    Molemmissa kaupoissa myydään kokemuksen mukaan laatuperuukkeja, että jos tämä sävy ei miellytä, niin kannattaa etsiä noista kaupoista muita sävyjä, jos nappaisi. Samaten on se tuttu ja turvallinen CosplayDNA. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi suurkiitos! itse en ole mikään väri mestari, enkä siksi tajunut edes hakea tuolla sanalla, mutta nuo ovat todella hyviä ehdotuksia! kun vielä leikkaa nuo ylimääräiset kiharat pois niin hyvää tulee!

      Kiitos vielä :3

      Delete
  2. Pixien hiusten väri on kyllä juurikin tuollaisen magentan ja vaalean violetin väliltä, onnistuisiko sitten kevyen violetin värin laitto tuon magentan värisen päälle :o Sävyn pitäisi kuitenkin pysyä tuollaisena luonnollisen vaaleana...

    Mutta mahtavaa, että X-Men ja Marvel ryhmäcossia! Nimimerkillä Pulp Deadpool sunnuntaina.

    Pahoittelen, että tässä viestissä ei tullut mitään kovin informatiivistä what so ever.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uuuu Pool<3 Jos olet sunnuntaina kerran cossaamassa niin X-menejä saa tulla häiritsemään!

      itse asiassa minulla on melkein vain tulossa Marvel cosseja :D no yks DC mutta muuten pelkästään Marvelia :D

      ja turhatkin kommentit ovat tervetulleita (varsinkin jos ne sisältävät Marvelia)

      Delete
    2. Oh mahtavaa! Varmasti tulen derppailemaanm jos vain uskallan ;__; Toivottavasti saisin aikaiseksi oikean DP:n asun (Tällä hetkellä mietteissä tosiaan vain se Pulp versio)

      Juuh, itselläkin cossaaminen keskittynyt lähinnä muutenkin länkkäreihin, tai tulee keskittymään koska vasta kolmas asu nyt työn alla D:

      Delete
    3. mä en ole yhtään pelottava joten tule! muista X-meneistä en uskalla luvata ;)

      Delete
    4. Toivottavasti heillä ei ole ainakaan hirveästi kaunaa Deadpoolille :'D

      Delete